Hjem Events - Barcelona Guide Konserter «Imagine Dragons»-konsert i Barcelona
imagine dragons barcelona

«Imagine Dragons»-konsert i Barcelona

Hva ville du sagt hvis jeg fortalte deg at 1. juli kommer til å bli en stor dag med glede, feiring og fantastisk musikk i 2025? Høres ikke det hyggelig ut? Det er ikke en drøm, det er sant, og det vil bli en realitet når Imagine Dragons kommer til Barcelona for å opptre på Olympiastadion. Det kommer til å bli et fantastisk arrangement, og et mye større arrangement enn de tidligere som ble arrangert inne i Palau Sant Jordi i 205 og i 2018. Har du lyst til å være der på denne første store stadionkonserten med Imagine Dragons i Barcelona?

Vi vet ikke om Imagine Dragons gjorde noen turistaktiviteter i Barcelona tilbake i 2015 eller i 2018, men hvis de ikke gjorde det, håper vi de vil bruke litt tid på å oppdage den vakre byen Barcelona, og besøke populære områder som Güell-parken, gå opp og ned La Rambla, og kanskje dykke ned i kunst mens de besøker Picasso-museet. Vi vet at band på turné har en travel timeplan, men det er to tomme dager mellom konserten i Madrid 28.juni og den i Barcelona 1.juli, og så er det tre tomme dager til før bandet dukker opp på Stade de France i Paris 5.juli, så de har tid til litt sightseeing, hvis de vil.

Hvis du vil være der på Imagine Dragons-konserten i Barcelona, anbefaler vi at du kjøper billett så raskt som mulig. Hvis alle billettene er utsolgt, har vi lagt inn en lenke lenger ned til en side hvor du kan kjøpe billetter «brukt» fra andre som ikke vil ha billettene sine (og muligens ønsker å tjene litt penger på å selge dem til en høyere pris enn de kjøpte dem til selv).

Med tanke på at Imagine Dragons-konserten er i juli, er det mulig å kombinere konserten med andre festivaler og arrangementer i Barcelona. Du kan finne ut mer om andre ting som skjer i Barcelona i vår arrangementskalender. Ikke glem at det kan bli veldig varmt i Barcelona i juli, så drikk mye, ta med klær som passer for varmt vær, og vær forberedt på at det kan være ekstremt varmt også under konserten!

Imagine Dragons-konsert i Barcelona 2025

Sted: Olympiastadion
Billetter: Viagogo
Dato: 1. juli 2025

Ønsker du å komme deg til Olympiastadion til fots eller med offentlig transport? Du kan enkelt gå den naturskjønne ruten som starter fra Plaça Espanya til stadion innen 25-30 minutter. Du vil passere den vakre fontenen og Palau Nacional underveis.

Et annet alternativ er å reise med metro til Paral-lel, og deretter reise med taubanen derfra til toppen av bakken. Når du når toppen, tar det omtrent 10-15 minutter å gå til stadion.

Leter du etter et hotell i nærheten av stadion, eller kanskje bare billig overnatting et annet sted i Barcelona? Bruk kartet nedenfor for å finne et hotell eller en leilighet som vil være bra for deg.

 

Har du lyst til å komme i stemning for konserten? Ta en titt på klippet fra sangen «Enemy» av Imagine Dragons på YouTube.

Er du klar for konserten nå? Hvis du har ytterligere kommentarer eller spørsmål, skriv dem nedenfor!

Dato

jul 01 2025

Tid

Hele dagen

Sted

Estadi Olímpic Lluís Companys
Estadi Olímpic Lluís Companys
Passeig Olímpic, 17-19, 08038 Barcelona
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *